Schoolnieuws en Klasbord

Welkom bij de nieuwsbrieven van de Theresiaschool.

De Theresiaschool brengt tweewekelijks "Het Schoolnieuws" uit. Hiermee proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van schoolse activiteiten.
               
Via Klasbord krijgen onze ouders bijna elke week een foto of informatie, zodat ze weten waar de kinderen uit een groep mee bezig zijn.    

 
 
Nieuws en aankondigingen
  29-05-2020 Verdeling van de groepen

  De verdeling van de groepen over de leerkrachten van de school doen wij zorgvuldig en we gaan daarbij niet over één nacht ijs. Bij de verdeling zijn de groepsleerkrachten nauw betrokken, alsook de intern begeleiders en de directie. De directeur is eindverantwoordelijk. Het hele bericht.

  Lees meer >
  29-05-2020 Weer op school

  Inmiddels is de school alweer drie weken open. We vinden het zo fijn dat de leerlingen er weer zijn! We zijn trots op hoe alles loopt. Zowel in- als buiten de school. Het is prettig te zien hoe we allemaal de richtlijnen zo goed mogelijk proberen te volgen. We zijn u als ouders dankbaar voor al het begrip en de fijne samenwerking hierin. Het hele bericht.

  Lees meer >
  07-05-2020 Huisregels m.i.v. 11 mei

  Huisregels m.i.v. 11 meii

  Lees meer >
  07-05-2020 Herstart 11 mei informatie

  Beste ouder(s), verzorger(s), Volgende week is het zover, we kijken er naar uit om de kinderen weer te verwelkomen op onze school! In de brief  die in de meivakantie verzonden is , heeft u kunnen lezen hoe we gaan werken met twee groepen. Het hele bericht.

  Lees meer >
  17-04-2020 Meivakantie

  Beste ouders, Vijf weken zijn er nu voorbij. Vijf intensieve weken. Voor de kinderen begint de vakantie. De komende twee weken ontvangen zij geen 'verplichte' opdrachten van ons. Hopelijk betekent dit ook wat rust voor jullie. Het hele bericht.

  Lees meer >
  09-04-2020 Sociaal-emotioneel werkboek voor kinderen

  De wereld van je kind staat op zijn kop! En dat is niet altijd makkelijk. Misschien heeft het meer last
  van een verdrietig, bang of boos gevoel? Maakt het zich vaker zorgen of heeft het last van stress?
  Met dit doe-boekje help jij je kind in deze moeilijke periode om zich goed te voelen. Het hele bericht.

  Lees meer >
  03-04-2020 Verlenging sluiting van de scholen

  Beste ouders/verzorgers, Zoals u inmiddels al wel vernomen heeft, is door de minister-president bekend gemaakt dat de Corona-maatregelen worden verlengd en dat de scholen in Nederland nog tot en met de meivakantie gesloten blijven. Hele bericht.

  Lees meer >
  01-04-2020 In het schoolgebouw is het stil zonder jullie.

  Beste ouders en lieve kinderen,

  Wat een onwerkelijke tijd is het toch! In het schoolgebouw is het stil zonder jullie. We missen jullie! De tweede 'thuisweek' zit er bijna op en we hopen dat het goed gaat met jullie. We willen jullie laten weten dat we trots zijn op jullie inzet. Zowel die van onze leerlingen als van onze ouders. Het hele bericht.

   

  Lees meer >
  18-03-2020 (T)huiswerk leerlingen

  Beste ouders, Ongetwijfeld maakt u zich net als wij zorgen over wat er allemaal gebeurt in ons land. Veel nieuws vernemen wij ook vanuit de media. We anticiperen hierop zo goed mogelijk en doen ons best u zo zorgvuldig mogelijk te informeren. We proberen onze taak waar mogelijk te blijven vervullen, al zijn de scholen gesloten. Het hele bericht.

  Lees meer >