Schoolnieuws en Klasbord

Welkom bij de nieuwsbrieven van de Theresiaschool.

De Theresiaschool brengt tweewekelijks "Het Schoolnieuws" uit. Hiermee proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van schoolse activiteiten.
               
Via Klasbord krijgen onze ouders bijna elke week een foto of informatie, zodat ze weten waar de kinderen uit een groep mee bezig zijn.    

 
 
Nieuws en aankondigingen
  27-05-2019 Theresiadag

  Op 28 juni hebben wij onze jaarlijkse Theresiadag. We ondernemen die dag gezamenlijk gezellige activiteiten en eten samen frietjes. De school is, voor alle leerlingen, om 13.00 uur uit.

  Lees meer >
  22-05-2019 groep 5b winnaar #klasvlog van klasbord

  Groep 5B is winnaar geworden van een prijsvraag van klasbord en hebben een uitstapje gewonnen met de groep. Hier de link naar de vlog.

  Lees meer >
  17-05-2019 Parkplan

  Beste ouders, De afgelopen periode zijn we in samenspraak met buurtbewoners, KOV Berenhuis en gemeente bezig geweest om te kijken wat er voor mogelijkheden zijn om het park en speelplaats te verduurzamen. Het hele bericht.

  Lees meer >
  10-05-2019 Vakantierooster 2019 - 2020

  definitiefVakantierooster 2019-2020 Cadans Primair.pdf

  Lees meer >
  10-05-2019 Formatie

  Beste ouders/verzorgers, Als directeur word ik regelmatig gevraagd of ik al iets weet over de formatie van volgend schooljaar. Ik zal proberen het stappenplan aan u duidelijk te maken.

  Lees meer >
  10-05-2019 Laatste periode

  Samen met onze kinderen en met u gaan we alweer de laatste periode van het schooljaar in. Wat gaat een schooljaar toch snel voorbij! De komende weken zijn extra speciaal voor onze leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

  Lees meer >
  15-04-2019 Koningsspelen 2019

  Wij kijken terug op een prachtige dag. Dankzij de inzet en medewerking van 17 sportverenigingen / clubs en vele helpende ouders hebben de kinderen op school of elders in Berlicum genoten van hun Koningsspelen. In het fotoboek staan diverse foto's van de openingsdans, de activiteiten van groep 1 en 2 en de workshops.

  Lees meer >
  25-03-2019 “Actiedag: Met 1 uurtje hulp, help je ons ontzettend”

  Beste ouders en verzorgers, Vorige week hebben we een mail gestuurd met de vraag of je een uurtje wilt komen helpen op de Actiedag op 5 april. We hebben gelukkig al veel enthousiaste reacties ontvangen maar nog niet genoeg! Het hele bericht.

  Lees meer >
  22-03-2019 Actiedag vrijdag 5 april

  We kijken er allemaal al weer naar uit: de Actiedag van vrijdag 5 april. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en opnieuw zijn ouders, leerkrachten en kinderen van onze school aan de slag gegaan om samen de actiedag tot een geweldig feest te maken.

  Lees meer >